En klovn fattigere

Mulla krekarSå har han gjort det igjen. Hisset på seg folk, fe og politikere, med de sedvanlige rampestrekene, vår alles lille tøysegutt, muligens bedre kjent som mulla Krekar.

Selv må jeg nok si at jeg egentlig ikke helt forstår meg på sirkuset. En liten nisse på Tøyen, som elsker å spille farlig, har på ny vakt furore med utilslørte trusler om hvilken ulykke som vederfarer dem som får ham utkastet.

Men jeg klarer ikke helt å bli sint på ham. Tvert om er jeg redd vi mister et underholdningsinnslag den dagen mullaen må dra. Norge blir på mange måter fattigere. Like fullt er det nå en gang vedtatt at han skal ut. Det må bety at noen faktisk anser trusselen reell. Følgelig skulle politiet sporenstreks ha troppet opp på mullamannens dør, prompte skysset ham til Gardermoen og satt ham på første Bagdad-flight. Ikke at jeg syns det er så ønskelig, men hvis det er slik at de har rett (noe jeg betviler); at mannen er en fare for gud og hvermann…

Som det er nå, fremstår ikke norske myndigheter som stort annet enn fomlende fjomper – med et vedtak som treneres, av frykt for at mannen kan ta sin død nedi der. Alt mens vi lar egne borgere ferdes i trafikken, røyke og bedrive basehopping.

Ut med ham, altså. Og dæ lyt skje furt.

Men jeg kommer til å savne ham. Tøysegutten.

One thought on “En klovn fattigere

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s