Krøkere krokere

Stardoll

“Det er mange som heter Lady Gaga,” informerte jentungen på morgenkvisten, og fortsatte: “Hvis jeg skulle hete Lady Gaga, måtte jeg kalle meg Lady Gaga 5” (uten mellomrom, får vi anta, slik det ofte er med brukernavn). Hun har registrert seg på ett av de utallige jålejente-nettstedene der ute: Stardoll. Den tyskspråklige versjonen, sågar. Akkurat det gir faktisk stjerne i boken hos far. Om syvåringen begriper så mye av det, gjenstår riktig nok å se, men hun har forstått at Nein betyr nei – og at det uttales som engelske nine.

“Det er til og med noen som kaller seg Celina Gomez,” forteller hun videre.

Hæ?

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s