Siste sukk for nok en blogg

Insignificances sendes ut i det store intet

I natt var det kroken på døren for nok ett av mine utallige bloggprosjekter, Norske insignifikanser – og det engelsksproglige moderskipet Insignificances, som ble sendt ut i det store intet, slik billedet indikerer. Alt kun uker efter stengingen av Dagens dont, som ble en kortlivet affære.

Nedleggelsen føyer seg pent inn i rekken av en serie avviklinger gjennem de senere årene, alt omtalt i denne posten for et par uker siden.

De siste par ukene har jeg dessforuten lagt for dagen en imponerende vilje til å tilpasse meg de umiddelbare omgivelsene, om jeg selv skal si det – og siden tematikken i de to nyss nedlagte bloggene ikke synes å oppta noen i nærmiljøet, må tiltaket ses som virkemiddel i den løpende integreringsprosessen. Herefter blir det de nære ting på Petterson – innbefattet Tysnes Pix, om aldri så engelsk.

Nu og vel og vel. Good riddance.

Denne saken syndikeres for øvrig i sippebloggen. Er man mediamogul, så er man.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s