Befriende blogganonymitet

Monkeys Blogging
Image via Wikipedia

Som én av ennå ganske få bloggere som ikke begår anonym (les: pseudonymisert) blogging, må jeg tilstå at den anonyme tilværelsen er temmelig befriende. Joda, jeg ser hvor selvmotsigende det lyder. La meg derfor utdype.

Delaktighet i de sosiale mediene synes i Norge uløselig knyttet til det sosiale aspektet ved fenomenet, noe jeg må tilstå at jeg finner svært utiltalende. Av samme grunn, eller fordi skriveriene mine befinner seg et pent stykke under pari, er jeg heller ikke naturlig hjemmehørende på Blogg-Norges A-liste, eller hos dem som aspirerer til den, av hvilke nær alle som én de siste dagene er sprunget mann av huse, for å sikre seg bloggeren Virrvarrs (joda, hun kaller seg så) siste bok, Sosiale medier – Hvordan ta over verden uten å gå ut av huset, i fall de skulle være verdiget omtale.

Jeg har ikke sett boken, selvfølgelig, og tviler på om jeg noen gang vil, men anser det helt utenkelig at jeg skulle være nevnt (ikke at jeg ville ha kjøpt den om så var tilfellet), men det er kanskje du?

Du finner den i så fall her.

Og om du ennå ikke var tilstrekkelig avskrekket fra å involvere deg, antar jeg du er det nå.

2 thoughts on “Befriende blogganonymitet

 1. Du vet at «under pari» faktisk betyr «bedre enn forventet»? Pari er antall slag man normalt trenger for å fullføre et bestemt hull på en golfbane. Siden golf i korte trekk går ut på å fullføre banen med færrest mulig slag, vil en spiller som slår «under pari» være over gjennomsnittet god.

  Like

  • Det ville jo forklart en hel del (eller bekreftet hva jeg antydet for oven) om det var slik, men jeg mistenker at du tenker på “par“.

   Pari” derimot, betyr “pålydende”, og “under pari” “under pålydende”. :-)

   Like

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s