As Seen on Google Maps Street View

I’ve been Street Map Viewed! Altså, det har jeg i bunn og grunn visst siden sist vinter, men jeg var fullkomment uvitende, da jeg en sommerdag i fjor ble knipset av en passerende Google Mobile i Høvikveien. Men far kjente et stikk av hjemlengsel i kveld, etter fem minutter foran Østlandssendingen på tittekassen.

Jau, gubben på vei inn terrassedøren, med tiltagende måne og tilsynelatende sammenkrøket positur, c’est moi.

Det spørs imidlertid om ikke gleden blir kortvarig, for de var visst på tur denne sommeren også. Den som kikker innom her om et halvt år, kan med andre ord risikere helt andre mennesker i bildet – om noen overhodet.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s