Genial WP-app for Nokia

Jeg tror jeg skrev om den da den ble lansert, men kom visst aldri så langt at jeg ga den nevneverdig omtale, simpelthen fordi jeg ikke hadde prøvd den ordentlig ut ennå. Det har jeg med skam å melde heller ikke nå, men denne posten ble, som det fremgår av skjermdumpen til høyre (klikk for større versjon), påbegynt med WordPress‘ nye app for Nokia (i dette tilfellet deilige Symbian^3).

Ok, så skal jeg medgi at jeg ikke sluttførte den der, jeg mener, jeg er hjemme, med tilgang til pc’n, men i farta er den god å ha – med opplasting av bilder og allting.

Som man ser, er den ikke videre sexy. Sånn iPhone-sexy, mener jeg, men noen av oss bryr seg mer med funksjonaliteten enn med grensesnittet, som for øvrig er ganske deilig – ikke å forglemme at jeg har et tolv megapiksels mobilkamera (med STOR chip) for hånden, med mulighet for on the fly-publisering – noe jeg første gang prøvde via e-post fra en Sony Ericsson, i en chartret buss på vei til HV-øvelse i Rena leir, en gang i 2004, forresten (verden går med andre ord ikke fort fremover).

Som skjermdumpen viser, snakker vi ikke akkurat WYSIWYG-redigering, men det funker som bare tusan. Løp og hent. Den er helt gratis. Og ja, nå fins den også for N8 (denne posten er delvis skrevet på en).

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s