Ny verdenskrig? Let’s dance!

Dagbladets førsteside lørdag 27. november 2010Vi lever i skumle tider, med overhengende fare for at nord- og sørkoreanerne tar rotta på hverandre – og trekker resten av oss med i dragsuget, i en mulig krig som, i sin ytterste konsekvens vil resultere i en skarp konflikt mellom Kina, med allierte og USA, med sine allierte. Mens iranerne ruster opp og Julian Paul Assange og Wiki-lekkerne hans gjør det de kan for ytterligere å forpurre verdensfreden.

Slike situasjoner påkaller førstesider som Dagbladets i går (t.h.), om “Skal vi danse”-deltageren Tors, hvem han nå mon være, amfetaminforbruk – ispedd noen Jan Werner-dementier og en dash populærvidenskap.

Verdenssituasjonen er forstemmende, men er det lov å påpeke at den muligens er hakket verre i norsk presse?

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s