Treig i avtrekker’n

Image representing BranchOut as depicted in Cr...
Image via CrunchBase

Jeg pleier å være svært avventende til nye nettfenomener, noe som unektelig har sammenheng med at jeg har sett for mange unyttige døgnfluer til at jeg finner dem min oppmerksomhet verdig. Likevel resignerte jeg hin dag og aksepterte en innbydelse til Quora, men det hører unntakene til.

I mellemtiden er to andre fenomener begynt å gjøre seg sterkt gjeldende, denne gangen på Facebook: Vi snakker om geotagging og BranchOut, som begge rir Fjaseboken som en mare.

Når man er stedbunden til en semi-isolert øy i havgapet, forekommer muligens geotagging en en pussig vits, der alternativene i så fall måtte bli at Jarle Petterson har sjekket inn

  • på Bunnpris
  • hjemme
  • hos svigermor og svigerfar

Spennende, ikke sant? Ikke desto mindre en dekkende beskrivelse av mitt levnet, som med geotagging ville fremstå i all sin ørkesløse prakt, for hele verden at skue.

Takk, men nei takk.

Det får ellers være grenser, syns jeg, for hva jeg vil vite om andres trivielle forehavender. Men skal jeg først være helt ærlig, virker disse bymenneskenes stadige flying på kafeer og andre siviliserte tilbud, mer som salt i sår enn noe annet, egen livsførsel tatt i betraktning.

Og så var det BranchOut, da. WTF!? Jeg trodde jeg allerede varLinkedin!

Nok sagt.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s