Morris Minor

En Morris Minor varebil, knipset i nabolaget i ettermiddag, med syntetisk tilførte filmkorn, for “autentitetens” skyld. Skulle jeg gjette, ville jeg sagt sent 1950-talls eller tidlig 1960, omtrent som yours truly. Det er ellers ikke fritt for at kjerra påkaller minner, om min gamle venn Morten, som møtte en altfor tidlig død i fjor – og hans aller første doning. Skjønt hans var noe lysere i teinten, selv om et sorthvitt-bilde rimeligvis ikke sier stort om hvorvidt en bil er grå eller ei. Men det er den, som Mortens noe lysere.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s