Nina Hagen & Automobil: Du hast den Farbfilm Vergessen, DDR, 1974

En gammel kjenning, dette, men videoen, fra østtysk TV anno 1974, hadde jeg altså aldri sett. Sangtittelen tatt i betraktning, kan det være interessant å notere at fjernsynet i DDR fortsatt var sorthvitt ved de leiter – til de grader at man skulle tro unge Fräulein Hagen hadde en underliggende mening med det hele (noe som sant å si ikke skulle forundre).

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s