Bauhaus i piksler

Jeg tror jeg må ha nevnt en viss trang til å fuske udi gammeldags “pikselkunst”, her om dagen. Her Bauhaus-bygningen i Dessau, tegnet i formatet 128 x 72 piksler, forstørret ti ganger). Som en vil se, er det ingen grunn til å juble over forsøk nummer to, men det har aldri stoppet meg før.

Mer følger, om jeg ikke blir helt motløs.

Opprinnelig posten borti Bauhaus-bloggen.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s