Ny bunad

Det var ikke lenger noen vei utenom. Egentlig var jeg jo tilfreds med bloggens designtema, Ryu, som til alt overmål var responsivt, den gangen det ble installert. Siden har jeg ikke brydd meg med å lese egen blogg på mobilen (jeg mener … kom igjen!), til jeg måtte finne noe, on the fly, og til min bestyrtelse ble oppmerksom på at så ikke lenger var tilfellet:

Nedtegnelser i gammel drakt, betraktet i mobilt breddeformat.
Nedtegnelser i gammel drakt, betraktet i mobilt breddeformat.

Enda verre i høydeformat:

Nedtegnelser i gammel drakt, betraktet i mobilt høydeformat – eller stående format, om De vil.
Nedtegnelser i gammel drakt, betraktet i mobilt høydeformat – eller stående format, om De vil.

Ikke til å undres, kanskje, at man var de akutte, apoplektiske anfallene nær.

Så man byttet til dette designtemaet, The Independent Publisher, som kanskje ikke på langt nær holder Ryus mål, på PC-skjermen, vel at bemærke, men på mobilen: Definitivt. Trur eg. La meg sjekke.

Jau:

Nedtegnelser i ny drakt, betraktet i mobilt høydeformat.
Nedtegnelser i ny drakt, betraktet i mobilt høydeformat.

Da så!

Fort gjort, heldigvis, i en port.

Derimot er jeg langt fra sikker på om jeg er happy. Bli med andre ord ikke forbauset om bloggen brått fremstår i nok en drakt.

P.S. Næsj, ikke happy, med håndteringen av “featured images”, nærmere bestemt. Så nytt tema, forholdsvis prompte – og uten further ado.

P.P.S. Jeg landet til slutt på designtemaet Orvis. Vanvittig lett, minimalistisk og elegant – og dertil fullkomment responsivt (har jeg brakt i erfaring).

3 thoughts on “Ny bunad

  • Jeg ser hva du mener. Slike ting skal det være mulig å trikse med i stilarkene (CSS), men det krever nok en premium-konto, som åpner for slike muligheter (og så forutsetter det jo litt programmeringsferdigheter).

   Men “featured image”-funksjonen har forskjellige innstillinger, fra tema til tema. Nå landet jeg omsider på et veldig minimalistisk tema (som for øvrig passer meg sabla godt), som ikke kapper featured-bildene, for å få dem til å passe predefinerte proporsjoner.

   Det er jeg veldig fornøyd med, for dette er en blogg jeg ikke har planer om å legge annet arbeid ned i, enn på innholdsplanet.

   Liked by 1 person

 1. Pingback: Hvileløst virrende … – Nedtegnelser

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s