Mens vi venter på The Blame Game

Jeg vil anta at de fleste vil si seg enig i at tirsdagens tragiske angrep på Atatürk bærer Isils kjennetegn hele veien, men jeg klarer ikke å fri meg for mistanken om at denne tegningen, av i fjor, igjen blir aktuell:

PKK, IS, Tyrkia og Nato
Det er alltid PKK som står bak. Bloggers tegning.

Fy skam, om det skulle skje, tross all medfølelse en ellers måtte ha med president Recep Tayyip Erdoğan og hans land i denne situasjonen. La oss håpe sannheten uansett kommer for en dag, for dette har Isil skrevet over hele stedet (om De tilgir anglisismen).

*Skjønt det må medgis at medfølelse med Erdoğan-regimet kan ha sine utfordringer.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s