Achtung: Katteblogging

Vårt firbente familiemedlem, som for øvrig fylte syv i går, og dermed ble store mengder snadder på boks til del, sogner til den underligere enden av katteskalaen, med sin åpenbare forkjærlighet for det våte element.

Til hennes hell bebor vi også en fuktig landsdel, skjønt hun i det vesentligste innekatt er. Stor var derfor engstelsen, da hun nettopp tilbrakte timevis i det dyvåte fri, uten å avgi selv det minste livstegn – til hun hoppet inn vinduet, i denne forfatningen:

Noe som ingenlunde er spesielt, henrykt, som hun engang er, over å springe i det høye, våte gresset – eller over utsiktene til å rulle i en sølepytt. For katterasen, sånn i sin alminnelighet, er det likevel litt … skal vi si uvanlig?

Men ikke for denne katten, som rister vannet av seg, som var hun en gjennombløt border collie (det hender man undres om hun anser seg en).

Skal vi likevel si oss enig om at det fyller bloggens kattekvote, i alle fall for en stund? Kom i alle fall ikke og si at De ikke ble advart.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s