En evigung tidsreise

Som det fremgår av torsdagskveldens live-bebloggelse (en sannhet med modifikasjoner, ettersom teksten var forhåndskladdet), tilbrakte herværende blogger kvelden foran tappekranene, fra klokken var 17, til den nærmet seg ett i natt, men unnslapp tennisalbuen som ofte følger av gjentatte tappebevegelser, idet man simpelthen lot kranen stå åpen kvelden lang, og heller var påpasselig med ikke å søle, idet man nennsomt lot det tomme plastbegeret ta det fulles plass.

Sagt på en annen måte, ble det drukket øl – om ikke av undertegnede.

Kvelden åpnet forsiktig, med et bergensband(?) ved navn Reidar & De, etterfulgt av Ausekarane, et slags vestnorsk Banana Airlines, som er umåtelig populære i de grisgrendte strøkene, Sondre Justad, Lars Winnerbäck og, før Gabrielle avsluttet kvelden, Alphaville, som aldri helt var denne bloggerens greie, men det er jo ikke fritt for at man følte seg anbrakt i en tidsmaskin, Forever Young og Big in Japan inkludert.

Mens den akkumulerte mengden ferdigtappede ølbegre svant foran meg, rakk jeg likevel disse ni sekundene fra min stasjon ved krana, før jeg atter ga meg tappingen i vold:

Aldri helt min ting, altså, men det er kanskje ikke fritt for at man likevel følte seg hensatt til et annet århundre, og et øyeblikks tilstand av evig ungdommelighet:

Jeg vil tro det holder – for a lifetime.

P.S. 2016-versjonen av Alphaville-vokalisten, med den “strukturbehandlede” manken, er flintskallet.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s