OLJE-ERNA.

Det Henriksen sier, som supplement til hva jeg skrev i går, i og for seg.

SVEN HENRIKSEN


Mens folk flest holdes opptatt med å krangle om at muslimske småpiker må bruke badedrakt i svømmehallen legger Erna Solberg Lofoten, Vesterålen og Senja ut på oljemarkedet, og åpner for oljeleting i et av verdens aller største og sårbare matfat.

Det lukter allerede fjøs langs den norske fjæra. Oppdretten får sei og torsk til å smake av Tine-produkter utgått på dato, og rekene som knasker pellets vokser så hurtig at de ikke rekker å utvikle skall, og dør en grusom død i de norske fjordene.

Men olja og gassen skal opp, koste hva det koste vil, meldes det fra siddisbyen der oljemessa er i full gang, og over klinkende champagneglass hviskes det avtaler i ørene på arbeidsledige toppsjefer og lovnader om bedre tider for Norge sitter løst. Vi kan da ikke la tusenvis av milliarder bli liggende på havets bunn, det er det bare blåøyde ungdomspolitikere og SV som mener.

View original post 433 more words

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s