Ukens salatbetredelse

Man ante fred, fordragelighet og overhodet ingen fare, da man i går kveld tok sjansen på å like to Facebook-bekjentskapers ungdomsportretter, som skulle vise seg å åpne samtlige av helvetes porter, som De muligens forstår, ved gjennomlesning av denne Facebook-bepostelsen:

Som det fremgår av inseratet, stammer bildet fra ens besteforeldres barnebarn-klipp, formidlet i et brev fra min tante for noen år siden, som skulle vise seg å romme mer enn den ene helsiden jeg hadde registrert – noe jeg oppdaget først nå.

Som en eksklusiv bonus for lojale blogglesere, derfor, som ikke blir Facebook-vennene til del, drister jeg meg derfor til å by på dette utklippet, også fra Bergens Tidende, våren 1980 en gang:

Gjørme-sekkeløp på Stemmemyren, i regi av NHH-studentenes UKEN-arrangement, våren 1980. Yours truly til venstre (faksimile fra Bergens Tidende).
Gjørme-sekkeløp på Stemmemyren, i regi av NHH-studentenes UKEN-arrangement, våren 1980. Yours truly til venstre (faksimile fra Bergens Tidende).

Dagens innovative ungdom vil muligens notere at man også for 36 år siden holdt seg med Adidass-sko (type Gazelle, tror jeg at det var), som, etter denne bloggerens erfaring, går helt utmerket, også til tweed. Og vi var ikke redde for å bli skitten på føttene!

Og dette, da, fra Bergens Arbeiderblad, påfølgende høst:

Hovedstyret -81
Rødrussens hovedstyre i Bergen (og omegn) 1981, sakset fra Bergens Arbeiderblad, 23. september 1980.

Har De noen gang sett noe så søtt?

(Som medlem av Arbeiderpressen, anså nok avisen anførselstegnene rundt “De røde” en nødvendig presisering.)

Vi har alle vært unge og dumme. Noen, som ukritisk klikker “Liker” på venners ungdommelige portretter, forblir det imidlertid livet ut (om ikke nødvendigvis ung).

Skulle De imidlertid slumpe over noen av de småkamuflerte utfordringene selv, kan De i det minste anse Dem advart.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s