Hjemkomsten

Og hyggelig var det sikkert, for dem som liker slikt, skjønt man personlig kun fulgte de skarve minuttene med et halvt øye.

En smule tacky at boksekamper åpnes av statsministere, og svulstig fremføring av fedrelandssangen, à la Super Bowl, er det dog, og det er kanskje ikke helt sikkert at vi virkelig ønsker at verden skal oppfatte oss fullt så amerikanske, med vår egen homecoming queen og allting.

Yippie kay yay lell.

Statsministeren begynner imidlertid å bli vant til det, etter hvert, og i Frp syntes de nok detta var stor stas, så hurra for:

Ellers har man ingen problemer med at folk slår hverandre helseløse i ringen. Formen det hele gis derimot, er egnet til å vekke en anelse avsmak, hos flere enn undertegnede, får vi tro.

Som publikum viste “vi” oss selvfølgelig også fra vår beste sideTacky nation? Jeg ville muligens ikke gå fullt så langt, men jo.

Hva blide statsministere for øvrig betreffer, henvises De til sideprosjektet Erna hilser på folk og fe, hvis fremste karakteristikk nok er at stedet er usedvanlig … hyggelig.

Foto: Erna Solberg og Cecilia Brækhus i Oslo Spektrum. Skjermdump fra TV3. Teksten er innmontert, men basert på Solbergs utsagn der og da

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s