Den dagen synden kom til bygds

Kommunen fikk sitt eget polutsalg her om uken, til stor glede for alle som har måttet reise milevidt for en flaske vin. Personlig bor man imidlertid fortsatt en hel mil unna det nyåpnede Polet, stadig like bilfri, med et kollektivtilbud som suger aperumpe, og forblir dermed ganske upåvirket av nyåpningen.

Tilfeldighetene ville det imidlertid slik at man, som bildet over viser, befant seg utenfor utsalget i går (onsdag), noe som selvfølgelig kunne ha blitt et lite lykketreff, var det ikke for at stedet holder seg med følgende åpningstider:

Mandag: Stengt

Tirsdag: Stengt

Onsdag: Stengt

Torsdag: 12:00 – 16:00

Fredag: 12:00 – 17:00

Lørdag: 12:00 – 15:00

Søndag: Stengt

– No treng ikkje hytteigarar å ta med seg noko når dei kjem, sa ho [varaordføreren, bloggers anm.] til dei som hadde samla seg i inngangspartiet i Våge Senter, for å få med seg opninga torsdag føremiddag, ifølge lokalavisen, og har nok et poeng, om målet er å få tak i alkohol, uavhengig av smakspreferanser.

Dersom man skulle være så heldig å anløpe egnen i åpningstiden, vel at bemærke.

Vinflasker vin
Såkalt “kunstnervin” i bloggers hyller. Til alt overmål stående(!).

For det er jo ikke til å komme forbi at polutsalg på om lag 50 m² har et begrenset utvalg (cirka 200 artikler, etter hva denne bloggeren forstår, av Vinmonopolets samlede sortiment, på i alt 16.729 forskjellige artikler).

På den annen side er det en kjent sak at vi på landsbygda er fornøyd, bare vi blir fulle nok. Sett i det lyset, er jubelen nesten til å begripe.

Toppfoto: Vinmonopolet i Våge, Tysnes. Bloggers foto.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s