Ribba

“Prisene i katalogen kan bare bli lavere frem til 13. august 2017, aldri høyere”, proklamerer møbelkonsernet på forsiden av sin siste katalog. Som er en mager trøst, når en tur innom uvegerlig bidrar til at du i etterkant føler deg relativt …

Ikea-rammen Ribba. Bloggers foto.
Ikea-rammen Ribba. Bloggers foto.

Skjønt hva vet vel denne bloggeren, som ikke har satt sine ben i et Ikea-varehus på årevis. Sist på Slependen, som kun befant seg et par stenkast unna (men det er over syv år siden Slependen var nærmeste Ikea). Her gjengitt ramme er blitt stående i en soveroms-krok og samle støv.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s