Prematur jul

Oppvokst, som man er, med juletrepynt lille julaften, står det ikke til å nekte at det føles som juks, men travle dager levner oss med få opsjoner, så her står det, treet vi hentet oss i skauen i går. Når alt kommer til alt fornøyd.

Dekor ene og alene fruens verk.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s