Æh …

Jeg har ikke noe forhold til Rema 1000. Sant å si har jeg ikke satt mine ben i noen av butikkene deres, siden jeg måtte oppsøke Rema 1000 på Bekkestua, på jakt etter selters til pjolter – og det tror jeg må være ti år siden.

Og det hadde de! Følgelig har jeg ingen høner å plukke med dem.

Men jeg ser jo at folk er misfornøyd (med deres siste påhitt), jeg gjør jo det. Så kunne ikke la det være, siden jeg hadde typografien inne og allting – for øvrig VAG Rounded, en gang i verden fremstilt for Volkswagen AG (men slike detaljer bryr vel ikke colonialmajoren seg med). Det kan De lese mer om i denne bebloggelsen, hvor humoren åpenbart var minst like tiss, promp, bæsj:

VW-logo
Volkswagen-logo, tegnet av bloggeren. Den ekstra s-en – og den feilaktige særskrivingen, som følger derav, er tilsiktet, i anledning bilkonsernets utslippsjuks, avdekket i september 2015.

P.S. Husket jeg å nevne at Krishna-menigheten i Oslo før om årene hadde sin egen butikk, Rama 1000?

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s