Blod på mølla

I motsetning til min gamle venn og Donald-tegner, Arild Midthun, har jeg aldri hatt noe heldig grep om den karakteristiske Disney-streken, men det hindrer meg ikke i å få blod på mølla, nu som jeg først er så godt i gang.

Tar jeg ikke mye feil, har han gått i samme tanker selv, men er formodentlig bundet av Disney-konsernets bluferdighet – og respekt for amerikansk politikk. I motsetning til undertegnede, anonymt bloggende på en øde ø.

Følgelig og derfor – og tross ytterst mangelfulle Disney-ferdigheter …

Je suis Jarlie, after all.

Denne bloggen er blottet for intensjoner om interaksjon, men man fremstår jo nødig feig, så kommentarfeltet er åpent. In general comments are not encouraged, as I rarely have the time to engage in discussions, but please feel free, if you so desire.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s